Vragen? Bel ons:

+31 416-543213

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Over ons

Tirage Art Reclamecreaties - op een aangename manier schrikken

Je kunt je vergissen in Tirage Art Reclamecreaties - maar dan in positieve zin. Als je het doorsnee pand in Sprang-Capelle ziet, vermoed je niet dat dit familiebedrijf zaken doet over nagenoeg heel de wereld. Naast grote bedrijven/stichtingen wordt ook het kleine geëerd: de particulier is er van harte welkom.

Tino Sleenhoff begon in 1994 achter zijn huis in Sprang-Capelle met een (zeef)drukkerij. Hij had maar één ding voor ogen: van zijn bedrijf een succes te maken door de prijs en kwaliteit zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. En dat werkte voortreffelijk. Klanten kijken ervan op dat de prijzen bij Tirage Art Reclamecreaties zo aantrekkelijk zijn. Vergelijken? Dan schrikt u op een aangename manier.

Daarnaast staat service bij Tino en zijn zoon Raymon, die in 1997 in het bedrijf kwam, heel hoog in het vaandel. Vandaag drukwerk bestellen, indien mogelijk morgen leveren.

Giving shape to ideas, zo luidt de slogan. Ideeën vormgeven, tot leven laten komen - ook daarvoor kunt u bij Tirage Art Reclamecreaties terecht. Voor het beste resultaat wordt samengewerkt met (regionale) reclamebureaus. Dat garandeert een optimaal resultaat. Van idee tot eindproduct: alles kan. Tirage Art Reclamecreaties is dus meer dan drukken en bedrukken alleen.

Tirage Art Reclamecreaties heeft de productie in eigen huis. Daardoor houden Tino en Raymon  de regie - en dus de snelheid van handelen - in eigen hand. En ook de kwaliteit van het drukwerk. Om die kwaliteit te waarborgen wordt er veel aandacht geschonken aan het machinepark.

Tino en Raymon zijn maatschappelijk verantwoorde ondernemers. Doordat het machinepark zeer modern is, wordt er milieuvriendelijk geproduceerd ook doen zij geen zaken met leveranciers die kinderarbeid faciliteren.

Tirage Art Reclamecreaties: u weet pas waarom als u er zaken mee heeft gedaan.

Tirage Art Reclamecreaties

Tirage Art Reclamecreaties
Van Der Duinstraat 135
5161 BN Sprang-Capelle
Nederland

Telefoonnummer: +31 416-543213
Website: www.tirage-art.nl
E-Mail: infonospamplease@nospampleasetirage-art.nl

KvK nummer: 18132585

BTW nummer: NL8105.13.055.B01

Bank informatie

Rekeninghouder: Tirage Art
Bank naam: Rabobank
SWIFT: RABONL2U
IBAN: NL 97 Rabo 0334 2641 89

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: +31 416-543213 of stuur ons een email naar infonospamplease@nospampleasetirage-art.nl. Ook kunt u via ons contact formulier helemaal rechtsonderaan de website een bericht toezenden.

Back to top