Vragen? Bel ons:

+31 416-543213

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Disclaimer

De website www.tirage-art.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde links en hyperlinks, zijn eigendom van Tirage Art Reclamecreaties. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan op te slaan, te kopiëren of openbaar te maken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Tirage Art Reclamecreaties.


Aan de op deze website getoonde informatie wordt voortdurend met zorg en aandacht toevoegingen en aanpassingen verricht door Tirage Art Reclamecreaties. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Alle getoonde afbeeldingen op de website zijn louter ter illustratie.  Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW.

Tirage Art Reclamecreaties behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen die betrekking hebben op de informatie, de afbeeldingen en prijzen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.


De website bevat links en hyperlinks die leiden naar andere websites, welke geen eigendom zijn van Tirage Art Reclamecreaties en ook niet door ons worden onderhouden. Deze links zijn puur en alleen ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Tirage Art Reclamecreaties uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze sites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Tirage Art Reclamecreaties worden onderhouden wordt afgewezen.

herroepings recht: Onze bedrukte producten vallen onder de noemer "Maatwerk" en zijn
hiermee uitgesloten van het herroepingsrecht, dat is opgenomen in de Wet Koop op
Afstand.
Voor deze producten geldt geen zichttermijn van 14 dagen.
Onze producten worden speciaal voor u geproduceerd en aan u geleverd.
Deze producten kennen daarom geen zichttermijn.
De producten kunnen ook niet geretourneerd worden tenzij het product niet overeenkomt
met de gemaakte afspraken.
Een definitief goedgekeurde drukproef is daarin leidend.
Voldoet een product/levering niet aan uw verwachting?
Neem dan contact op met onze medewerkers via info@tirage-art.nl of 0416-543213

Back to top